Loaded

Blog

Na našem blogu lahko spremljate vsakodnevne novice o Leanpayu

Brezskrbna pomlad z Leanpay

Pomlad je čudovit čas, ko narava ponovno oživi, dnevi se podaljšajo in temperature postopoma naraščajo. Ta prehodni čas med zimo in poletjem je odlična priložnost za sveže začetke: uvedbo novih hobijev, obnovo doma in osvežitev okolice.

Ne le, da tako poskrbiš za novo energijo v novem letnem času, tako tudi poživiš notranjost svojega doma in svoj vrt preobraziš v oazo miru in lepote, kjer se boš ti in tvoji najdražji radi zadrževali.

V tem članku ti predstavljamo 4 področja, ki se jih lahko lotiš to pomlad in poskrbiš, da vstopiš v novo sezono poln energije in dobrega počutja. Razkrivamo ti tudi način, kako poskrbiš, da ti projekti ne bodo vplivali na tvojo finančno stabilnost.

Kako ti Leanpay pomaga prihraniti denar za nujne primere?

Če si kot večina ljudi na svetu, veš, da so prihranki za nujne primere ključnega pomena za uspešno upravljanje financ. Vendar varčevanje ni vedno enostavno, zlasti če živiš od plače do plače. Tu ti pomaga Leanpay z našo storitvijo ''Kupi zdaj in plačaj pozneje'' (Buy Now Pay Later - BNPL).

V tem članku se bomo poglobili v to, zakaj Leanpay kot ponudnik BNPL ponuja inovativen, enostaven, varen in odgovoren način varčevanja. Razkrili ti bomo tudi, kako ti pomagamo, da se preventivno pripraviš na nepričakovane stroške, ki se lahko pojavijo v tvojem življenju.

Odgovorno kreditiranje v času inflacije

Naraščajoča inflacija in začetek tehnične recesije sta spodbudila dodatne regulativne ukrepe na ravni centralnih bank. Te povsod po svetu zvišujejo obrestne mere, da bi zmanjšale likvidnost na trgu in tako zaustavile rast cen.

Leanpay je pionir ''Kupi zdaj, plačaj pozneje'' 3.0

Družba Leanpay je vodilna na poti do Kupi zdaj in plačaj pozneje 3.0

Po arhaičnih finančnih rešitvah BNPL 1.0 in nereguliranem eksperimentu BNPL 2.0 je slovensko podjetje Leanpay pionir razvoja celovite rešitve BNPL 3.0. Enostavno, pregledno, odgovorno, digitalno obročno plačevanje kjerkoli, za manjše in večje nakupe, brez prezadolženosti potrošnika, v najkrajšem možnem času, brez papirjev in kartic.

Odgovorno kreditiranje mora biti temelj sistema ''Kupi sedaj, plačaj pozneje'

Kupi zdaj in plačaj pozneje (BNPL) je uveljavljena kot ena najhitreje rastočih niš na področju fintech. Takšne storitve so se razmahnile med pandemijo Covida, ko se je življenje potrošnikov spremenilo in so se njihove nakupovalne navade dramatično spremenile v korist nakupovanja prek spleta in mobilnih naprav.

Prvi mednarodni teambuilding Leanpay na Hrvaškem in kaj se lahko iz njega naučite

Leanpay je mednarodno podjetje, ki združuje več kot 60 zaposlenih s pisarnami v petih različnih državah srednje in vzhodne Evrope (Hrvaška, Madžarska, Romunija, Srbija in Slovenija). Verjamemo, da je ta raznolikost naš temelj, ki bogati storitve, ki jih ponujamo našim strankam in partnerjem.