Loaded

3 glavne prednosti nakupa avtomobila na obroke z Leanpay

15.07.2024. | 0 min branje

Iščeš razlog, da se nasmehneš med vožnjo v prometnem zamašku? Sanjaš o novem nizu koles? Tu smo zate!

Pogosto se izkaže, da je zamenjava avtomobila lahko kar velik finančni zalogaj. Zato je ključno, da izbereš način financiranja, ki ti omogoča čim večjo fleksibilnost in ugodnost.

Tu ti z Leanpay pridemo nasproti z našo možnostjo obročnega plačila za nakup avtomobila. Z Leanpay si lahko namreč zagotoviš svoj novi avto z nakupom do 84 obrokov v znesku do 12.000 evrov.

V nadaljevanju ti predstavljamo, katere so glavne prednosti nakupa avtomobila na obroke z Leanpay.

1. Avtomobili do 12.000 EUR

Z Leanpay lahko enostavno in hitro kupiš avtomobil na obroke do vrednosti 12.000 EUR, kar je idealno za tiste, ki iščejo zanesljivo in cenovno dostopno rabljeno vozilo. Sistem omogoča razdelitev celotnega zneska nakupa na mesečne obroke (do 84 obrokov), kar ti omogoča, da se izogneš velikim enkratnim stroškom in denar raje prihraniš za nepredvidljive življenjske situacije.

2. Bogata ponudba partnerjev

Pri Leanpayu trenutno sodelujemo z 228 partnerjiv segmentu avto-moto po celotni Sloveniji. Tako imaš bogat nabor avtohiš in drugih ponudnikov rabljenih vozil, kjer se lahko odločiš za nakup.

3. Pester izbor vozil

Na trgu je veliko odličnih avtomobilov, ki so cenovno dostopni in hkrati ponujajo visoko kakovost in zanesljivost.

Leanpay ti omogoča, da izbereš avto, ki ustreza tvojim potrebam in finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali iščeš manjši mestni avto ali večje družinsko vozilo, pri naših partnerjih boš našel_a pravo rešitev.

Nismo pa se omejili zgolj na avtomobile. Naša storitev je prilagojena tako, da ustreza različnim finančnim zmožnostim in življenjskim slogom. Zato lahko z Leanpay obročnim plačilom nakupuješ tudi štirikolesnike in motorje.

Pot do tvojega novega avtomobila se začne z Leanpayem.

Nakup avtomobila s pomočjo obročnega plačila Leanpay je enostaven, hiter in ugoden način, kako priti do novega vozila. Naša storitev je prilagojena tvojim potrebam in ti omogoča, da se osredotočiš na tisto, kar je resnično pomembno – uživanje v vožnji s svojim novim avtom, motorjem ali drugim vozilom.

Preveri svoj limit, pridobi 12.000 EUR in stroške razporedi na do 84 obrokov. Tvoj novi avto je lahko le nekaj klikov stran!

Začni potovanje z novim avtomobilom že danes!